Nieuw in de Eco Pop-up Store. Duurzame zonnebrillen van Esdoorn met de verschillende kleuren en de organische houtnerf zet jij de trend voor 2016

houten zonnebril

Rozen houten zonnebrillen zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit hout en passend voor zowel dames als mannen. Door de unieke houtnerf is iedere zonnebril uitzonderlijk. Alle Rozenhouten zonnebrillen zijn handgemaakt en zijn ultra licht van gewicht. Vervolgens zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende glazen met de allerbeste UV400 protectie tegen de zon. Deze originele zonnebrillen zijn opgebouwd uit verscheidene lagen gekleurd hout in verschillende kleuren. Omdat elke zonnebril met de hand worden geproduceerd en door de diverse tinten en de karakteristieke houtnerf is elke houten zonnebril uniek.

 

 

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten Zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur samen met bruin gepolariseerde glazen is een geweldige zonnebril. Walnoothouten zonnebrillen zijn van uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs met eerbied voor de het milieu.

Het met zorg uitgezochte hout wordt gebruikt voor het raamwerk van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een organische uitstraling en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de kenmerkende nerven van het hout. Geen enig montuur houten zonnebril is hetzelfde. Montuur van Ebbenhout in meerdere houtlagen. De aarde, de kalmte, de storm, de lucht van het seizoen en de frisse wind door de hoofdharen. De natuur is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Geschapen van degelijk bamboe hout, een paar stukjes metaal en de lenzen waar je de zon mee watch here kunt trotseren. Houten zonnebrillen maken jouw zomer fantastisch. Een mode die de komende jaren alle trends gaat inhalen. Een merk, vol enthousiasme en innovatie. Een artikel, waar geen ander product aan kan tippen.

 

 

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor kwaliteit en scheppingsvermogen! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een beperkte oplage en heeft biedt daardoor extra exclusiviteit. Dit betekent dat je er altijd bijzonder uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Ebbenhout en hebben gepolariseerde blauwe lenzen. Bovendien zijn ze ook nog licht te dragen. Ideaal voor op de zandstrand. Vervolgens beschikt de zonnebril over een volledig uv-bescherming. De polarisatie maakt het aangenaam om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de poten zijn bijna niet stuk te krijgen.

 

 

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.

 

 

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

 

 

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, fijn geweven, en zeer glad is ebbenhout dat vermaard is om zijn gitzwarte kleur.

 

 

zonnebrillen


Eveneens gebruikt in muziekinstrument productie is beukenhout is van hoge kwaliteit en veelzijdig inzetbaar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Nieuw in de Eco Pop-up Store. Duurzame zonnebrillen van Esdoorn met de verschillende kleuren en de organische houtnerf zet jij de trend voor 2016”

Leave a Reply

Gravatar